Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine şampuan vermek

Rüyada birine şampuan vermek

Rüyada birine şampuan vermek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada birine şampuan vermek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Rüyada şampuan satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bolluk içinde yaşanacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şampuan kutusu görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek şampuani görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada saçını şampuanla dığını görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabun şampuan görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı şampuanlı görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinden şampuan almak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını şampuanla yıkamak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, hayır dualarına nail olacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments