Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden mantar almak

Rüyada birinden mantar almak

Rüyada birinden mantar almak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada birinden mantar almak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Rüyada vücudunda mantar çıktığını görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, bolluk içinde yaşamaya, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev mantar görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, rızkının eksileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada elinde mantar görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine tabir olunur.

Rüyada küf mantarı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak mantarı görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük mantar toplamak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta mantar görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada kara mantar görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments