Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden haber almak

Rüyada birinden haber almak

Rüyada birinden haber almak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada birinden haber almak gördüyseniz:

  • Tesadüfi olaylar belli konulardaki yöntemleriniz, ilişkileriniz, uzun vadeli planlarınız veya fikirleriniz üzerinde yaratıcı etkiler oluşturabilir.

Rüyada annenin öldü haberini almak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatında terfi alınacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaştan haber almak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ölüm haberini almak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada haberi almak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öbür dünyadan haber almak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aileden birinin ölüm haberini almak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına yorulur.

Rüyada başkasının evlilik haberini almak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ruhunu güzelleştireceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun ölüm haberini almak maddi zararın büyük olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, makam edineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments