Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabaya sarılmak

Rüyada akrabaya sarılmak

Rüyada akrabaya sarılmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada akrabaya sarılmak gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Rüyada ölen akrabaya sarılmak onların güvenini sarsacağına, yollarının açılacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabalara sarılmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabalarına sarılmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada akrabaya sarıldığını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada ölü akrabaya sarılmak dargınların barışacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir akrabaya sarılmak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada akrabayla sarılmak darlığa düşeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabasına sarılmak çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments