Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bira almak

Rüyada bira almak

Rüyada bira almak zararının büyük olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına işaret eder.

Rüyada bira almak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Rüyada bira kapağı görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, rızkının çoğalacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada bira dökmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kana kana bira içmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına tabir olunur.

Rüyada bira içmek ve sarhoş olmak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bira içeni görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı bira içmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, dış ticarete atılacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada mehmet ali biranduı görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada bira içen birini görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments