Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü böcek görmek

Rüyada bir sürü böcek görmek

Rüyada bir sürü böcek görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü böcek gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Rüyada sürü halinde böcek görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü kara böcek görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına yorulur.

Rüyada kara böcek sürüsü görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına rivayet eder.

Rüyada bi sürü böcek görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada uçan böcek sürüsü görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada sürüyle böcek görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada hamam böceği sürüsü görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü uğur böceği görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments