Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin kalabalık olduğunu görmek

Rüyada bir evin kalabalık olduğunu görmek

Rüyada bir evin kalabalık olduğunu görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok başarılı işlere girileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada bir evin kalabalık olduğunu gördüyseniz:

  • Karşıt düşünceli kişiler veya size gösterilen direnci akıl oyunları kullanarak kontrol altına alabilirsiniz.

Rüyada evin etrafında kalabalık görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evini kalabalık görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, anne duasının açılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulur.

Rüyada evinin önünde kalabalık görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada evin önünde kalabalık görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, her daim temkinli olacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çok kalabalık olduğunu görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemin evinde kalabalık görmek maddi gücünün yerine geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bilakis malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evini kalabalık görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde kalabalık görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments