Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşya çalmak

Rüyada bir eşya çalmak

Rüyada bir eşya çalmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, işlerin de hafifleyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, edilen duaların kabul olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada bir eşya çalmak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada değerli eşya çalmak esenlik içinde olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyalarını çaldırmak rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada ölünün eşyasını çalmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin eşyasını çalmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir eşyayı çaldırmak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyasını çaldırmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eşyanı çaldırmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada bir eşya çaldırmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments