Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin hasta olduğunu görmek

Rüyada bir erkeğin hasta olduğunu görmek

Rüyada bir erkeğin hasta olduğunu görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sıkıntılarından arınacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada yaşlı erkek hasta görmek çekilen hasretin biteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeği hasta görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kara kara düşüneceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını hasta görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatalak erkek hasta görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta genç erkek görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebeği hasta görmek güvenini sarsacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Rüyada erkek hasta bebek görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments