Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir deste para almak

Rüyada bir deste para almak

Rüyada bir deste para almak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, kazancının günden güne azalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada bir deste para almak gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı olmanız duygusal anlamda işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

Rüyada kağıt deste para görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hep dinç ve genç kalacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret etmektedir.

Rüyada deste para almak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Rüyada iki deste para görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet eder.

Rüyada desteyle kağıt para görmek canını ve malını garanti altına alacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada desteyle para bulmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt para destesi görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, makamının sürekli yükseleceğine delalettir.

Rüyada desteyle para görmek rahat nefes almaya başlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir deste kağıt para almak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments