Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çanta kaybetmek

Rüyada bir çanta kaybetmek

Rüyada bir çanta kaybetmek sorununu kolayca çözeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada bir çanta kaybetmek gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada siyah deri çanta kaybetmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada kol çantasını kaybetmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı çanta kaybetmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, hak yolunu tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri çanta kaybetmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada çanta kaybetmek ve ağlamak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada para dolu çanta kaybetmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın dolu çanta kaybetmek bir sebeple işsiz kalınacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta kaybetmek ve sonra bulmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments