Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebek sevmek

Rüyada bir bebek sevmek

Rüyada bir bebek sevmek istediği gibi alışverişe gideceğine, borçlarının artacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulur.

Rüyada bir bebek sevmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada kucakta bebek sevmek evliyseniz eşle iyi geçime, yaşam standartlarının da yükseleceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine işarettir.

Rüyada güzel bebek sevmek aile işlerinin başına geçeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeği sevdiğini görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebeğini sevmek her şeyin yolunda gideceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü bebek sevmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada bebek sevdiğini görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına işarettir.

Rüyada erkek bebek görüp sevmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek sevmek öpmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments