Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını öldürdüğünü görmek

Rüyada bir arkadaşını öldürdüğünü görmek

Rüyada bir arkadaşını öldürdüğünü görmek işlerinin yaver gideceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını öldüğünü görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, özlemlerini bitireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının babasının öldüğünü duymak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bahtının açık olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının öldüğünü öğrenmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı öldürmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı öldü görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının öldürüldüğünü görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, o kişiye zararının dokunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının öldürdüğünü görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments