Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediğin bir dua okumak

Rüyada bilmediğin bir dua okumak

Rüyada bilmediğin bir dua okumak yaraların merheminin bulunulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Rüyada bilmediğin bir dua okumak gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Rüyada cine karşı dua okumak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada camide dua okuduğunu görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek duasını okumak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, işlerinin tutacağına delalettir.

Rüyada ezan duasını okuduğunu görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Rüyada ismi azam duasını okumak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada fatiha duasını okumak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, düşmanına galip geleceğine delalettir.

Rüyada şifa duası okumak dertlerin ve sorunların aşılacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada bilmediği duayı okumak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments