Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezik hediye almak

Rüyada bilezik hediye almak

Rüyada bilezik hediye almak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bilezik hediye almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar kanalıyla para kazanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Rüyada hediye bilezik görmek büyük kazanç elde edileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Rüyada bilezik hediye vermek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine inanılır.

Rüyada hediye altın bilezik takmak ikisinin de çok rahat edeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye rivayet eder.

Rüyada altın bilezik hediye almak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş bilezik hediye almak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Rüyada altın bilezik hediye edildiğini görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden bilezik hediye almak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye bilezik takmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments