Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak saç görmek

Rüyada ak saç görmek

Rüyada ak saç görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ak saç gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Rüyada ak saçlı adam görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ak saçlı nine görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, herkesin rahat edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine inanılır.

Rüyada ak saçlı kadın görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulur.

Rüyada ak saçlı görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalettir.

Rüyada saçlarında ak görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet eder.

Rüyada ak saçlı dede görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak saçlı olmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarında aklar görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, başarıların artacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments