Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sabun görmek

Rüyada beyaz sabun görmek

Rüyada beyaz sabun görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, gelir elde edeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz sabun gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Rüyada beyaz sabun kalıbı görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz sabunla yıkanmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sabunla çamaşır yıkamak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sabun köpüğü görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada beyaz sabun vermek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, eğlence ve renk geleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz kalıp sabun görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil beyaz sabun görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments