Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz önlüğü görmek

Rüyada beyaz önlüğü görmek

Rüyada beyaz önlüğü görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bol kazanç getireceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, işlerinden de geri kalacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada beyaz önlüğü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Rüyada beyaz önlük giymiş birini görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada beyaz mutfak önlüğü görmek alanında marka bir isim olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz iş önlüğü görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz önlüklü hemşire görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz önlüklü doktor görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz önlüklü kadın görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz doktor önlüğü giymek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz hemşire önlüğü giymek ticaretin önünün açılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments