Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz diş yaptırmak

Rüyada beyaz diş yaptırmak

Rüyada beyaz diş yaptırmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, afiyette olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz diş yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada beyaz diş görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dişlerini beyaz görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bazı konularda konuşulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün dişlerini beyaz görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz temiz diş görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz diş çıktığını görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, mutlu bir evliliğe delalettir.

Rüyada beyaz dişler görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada dişlerini beyazlamış görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada parlak beyaz diş görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments