Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşi bir yerde bulmak

Rüyada beşi bir yerde bulmak

Rüyada beşi bir yerde bulmak isteklerinize kavuşacağınıza, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, dertlerin aşılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşi bir yerde bulmak gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada yerde kol saati bulmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden kağıt para bulmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada yerde muska bulmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada para yerde para bulmak gitmediği yerlere gideceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerde metal para bulmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, durumunuzun iyileşeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde bozuk para bulmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşamına bakacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde küpe bulmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada yerden bozuk para bulmak dünyasının bir anda değişeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments