Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benzinlik görmek

Rüyada benzinlik görmek

Rüyada benzinlik görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, rahatının yerine geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulur.

Rüyada benzinlik gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Rüyada benzinle yanmak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya benzin doldurmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada benzin deposu görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işarettir.

Rüyada benzin bidon görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada benzin içmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada benzin pompası görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kendine çeki düzen vereceğine işaret eder.

Rüyada benzin istasyonu görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada benzin görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments