Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benzinci görmek

Rüyada benzinci görmek

Rüyada benzinci görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, herkesin önünde olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına alamet eder.

Rüyada benzinci gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işleri, planları veya iş birliklerini başlatmadan önce bir sağlama yapmanızda fayda var.

Rüyada benzin bidon görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada benzin döküldüğünü görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabaya benzin koymak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Rüyada benzinin bittiğini görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, zor zamanların sona ereceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve benzin dökmek çok zor zamanlar geçirileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada benzinle yakmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çarelere kavuşacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada yerlere benzin dökmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulur.

Rüyada benzinle yanmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments