Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekleri yıkamak

Rüyada bebekleri yıkamak

Rüyada bebekleri yıkamak kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalettir.

Rüyada bebekleri yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Rüyada erkek bebeğin altını yıkamak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hastalanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebek yıkadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kızına daima sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü bebek yıkamak huzurunu kaybedeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Rüyada derede bebek yıkamak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bebeği yıkamak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin saçını yıkamak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına yorulur.

Rüyada bebeği sütle yıkamak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek yıkamak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments