Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek başkasının bebeğini emzirmek

Rüyada bebek başkasının bebeğini emzirmek

Rüyada bebek başkasının bebeğini emzirmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, uygulayacağına yorulur.

Rüyada bebek başkasının bebeğini emzirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Rüyada kadının bebek emzirdiğini görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadın bebeğini emzirmek özel muamele göreceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada görülen bebek emzirmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada bir erkek bebeği emzirmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, darlanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada yetim bebek emzirmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Rüyada anne olmak bebek emzirmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği olduğunu ve emzirdiğini görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe süt emzirdiğini görmek yanlış adımlar atacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments