Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini yıkamak

Rüyada bebeğini yıkamak

Rüyada bebeğini yıkamak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Rüyada bebeği yıkamak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek cenazesi yıkamak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bebek kıyafeti yıkamak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işaret eder.

Rüyada bebeği yıkadığını görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek yıkamak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada derede bebek yıkamak işveren koltuğunda oturacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işarettir.

Rüyada bebeğin saçını yıkamak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek elbisesi yıkamak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments