Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yasin okuduğunu görmek

Rüyada başkasının yasin okuduğunu görmek

Rüyada başkasının yasin okuduğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, sorumluluk alacağına, tabiatı kötü olan kişiye, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işarettir.

Rüyada başkasının yasin okuduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle zaman geçirebilir veya planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yasin duası okumak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet eder.

Rüyada yasini şerif okuduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasin suresinin son ayetini okumak çok büyük sorunlar yaşayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölüye yasin okumak dertlerine çare bulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada camide yasin okumak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada yasin suresini yanlış okumak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yasin kuran okumak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkudan yasin okumak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments