Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçının boyandığını görmek

Rüyada başkasının saçının boyandığını görmek

Rüyada başkasının saçının boyandığını görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, malının ve parasının çoğalacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, saygınlık kazanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, başarısız olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçının boyandığını gördüyseniz:

  • Hassas davranmanız durumunda bazı ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı doğabilir.

Rüyada saç boyatmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada siyah saç boyası görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, maddi gücünün artacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı turuncuya boyatmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada saçı maviye boyatmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçını kahverengiye boyatmak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, anne duasının açılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak artık kötü günler yaşamayacağına, itibar göreceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuaföre gidip saç boyatmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada saçı kızıla boyatmak sevilen birinin geleceğine, işlerin toparlanacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments