Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını örgülü görmek

Rüyada başkasının saçını örgülü görmek

Rüyada başkasının saçını örgülü görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, eşe dosta yardım edileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının saçını örgülü gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Rüyada saç örgüsü görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada uzun ve örgülü saç görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada örgü saç görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yeni bir hayata başlayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını örgülü görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, hem itibar edineceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına delalettir.

Rüyada saç örgüsü yapmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sebep olacağına, ondan şifa göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı örgülü görmek zahmet veren işlerin artacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Rüyada saç örgüsünü çözmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını örgülü görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments