Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kıyafetlerini almak

Rüyada başkasının kıyafetlerini almak

Rüyada başkasının kıyafetlerini almak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, iyileşme göstereceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kıyafetlerini almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Rüyada dağınık kıyafetler görmek hatalı yollara sapılacağına, maddi anlamda feraha ermeye, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafeti ters giymek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, emeklerinin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada palyaço kıyafeti görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin kıyafetini giymek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada denizci kıyafeti görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada küflü kıyafet görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kazancın ikiye katlanacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada birini eski kıyafetlerle görmek para kazanmaya başlayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinden kıyafet almak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments