Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ikiz hamile olduğunu görmek

Rüyada başkasının ikiz hamile olduğunu görmek

Rüyada başkasının ikiz hamile olduğunu görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ikiz hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Rüyada arkadaşını ikiz hamile görmek zaferler kazanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına rivayet eder.

Rüyada ikiz bebek hamile olduğunu görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada ikiz bebeklere hamile kalmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikizlere hamile görmek kazancın katlanacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada ikize hamile kalmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kendini ikiz hamile görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada kendini ikiz bebeğe hamile görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, stresli bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada ikize hamile olmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments