Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının etini yemek

Rüyada başkasının etini yemek

Rüyada başkasının etini yemek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, özgüveninin yerine geleceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, başarısının artacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine alamet eder.

Rüyada başkasının etini yemek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Rüyada kaz eti yemek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalet eder.

Rüyada öküz eti yemek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kuzu eti yemek şifa edineceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mundar et yemek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada koyun eti yemek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et pişmiş et yemek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insan eti yemek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, harcama gücünün artacağına işarettir.

Rüyada yılan öldürüp etini yemek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments