Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinden yemek yemek

Rüyada başkasının elinden yemek yemek

Rüyada başkasının elinden yemek yemek idealist kimse olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının elinden yemek yemek gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birinin elinden yemek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinden yemek almak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü elinden yemek yemek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yerinde saymayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden yemek yemek işlerinin yolundan çıkacağına, kazançlı işlere girileceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinden tatlı yemek düşmanlarına da dost olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Rüyada ölünün elinden birşey yemek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elinden yemek yemek itibarın sarsılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, hafif ve iyi hissedeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments