Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dişini kırmak

Rüyada başkasının dişini kırmak

Rüyada başkasının dişini kırmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının dişini kırmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada çürük dişini kırmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet eder.

Rüyada köpek dişini kırmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına yorulur.

Rüyada birinin dişini kırmak siparişlerinin çoğalacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına inanılır.

Rüyada dişini sıkarak kırmak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın dişini kırmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına işaret eder.

Rüyada kendi dişini kırmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, esenliğe kavuşacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada çürük dişi kırmak ticaret dünyasında adının yayılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin dişini kırmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments