Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bebeğini emzirmek

Rüyada başkasının bebeğini emzirmek

Rüyada başkasının bebeğini emzirmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Rüyada başkasının bebeğini emzirmek gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Rüyada anne olmak bebek emzirmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada doğum yapmak bebek emzirmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına tabir olunur.

Rüyada süt gelmediği halde bebek emzirmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada anne olmak ve bebek emzirmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Rüyada bekarın bebek emzirmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının bebek emzirmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin bebeğini emzirmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir bebek emzirmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments