Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının banyo yaptığını görmek

Rüyada başkasının banyo yaptığını görmek

Rüyada başkasının banyo yaptığını görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, kısmetinin açık olacağına, kazançlı işler yapılacağına, rızkının çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının banyo yaptığını gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeler olabilir.

Rüyada banyo kapısı görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada banyoda el yıkamak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkık banyo görmek isteklerini yerine getireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş banyo görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada biriyle banyo yaptığını görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada eşiyle banyo etmek düşmanların barışacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada banyo temizlemek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada banyoda yüz yıkamak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments