Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında bit görmek

Rüyada başkasında bit görmek

Rüyada başkasında bit görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, aile saadetinin de artacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, kişinin hayatının değişeceğine delalettir.

Rüyada başkasında bit gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada inşaatı bitmiş ev görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biti eline almak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada okulu bitirememek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada canlı bit öldürmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde bit görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ününün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bitmiş yemek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kendi saçından bit temizlemek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada parasının bittiğini görmek müjdeli haberle geleceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments