Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına beddua etmek

Rüyada başkasına beddua etmek

Rüyada başkasına beddua etmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet eder.

Rüyada başkasına beddua etmek gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız gerekiyor.

Rüyada birinin bedduasını almak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine yorulur.

Rüyada birinin beddua ettiğini görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaynanaya beddua etmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, ruh sağlığının bozulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşine beddua etmek çok hayırlı şeylere, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuya beddua etmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşe beddua etmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Rüyada kendi kendine beddua etmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada babadan beddua almak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments