Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda kadın görmek

Rüyada banyoda kadın görmek

Rüyada banyoda kadın görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, dileklerinin kabul olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına inanılır.

Rüyada banyoda kadın gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz.

Rüyada banyo yapan kadın görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada kadınla banyo yapmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada banyodan çıkan kadın görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada banyo yapmış kadın görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, imkânların günden güne azalacağına, para ve makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada banyo yapan kadınlar görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sıhhat ve moral bulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının banyo yaptığını görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinden feragat edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını banyo yaparken görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada kadın kadına banyo yapmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments