Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yavrusu görmek

Rüyada balık yavrusu görmek

Rüyada balık yavrusu görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Rüyada balık yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı konularda zıt fikirleri olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada yavru balık yakalamak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına yorulur.

Rüyada yavrulamış balık görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalettir.

Rüyada yavru süs balığı görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryum yavru balık görmek yeni bir işe girileceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık ve yavrusunu görmek zor durumda kalacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalet eder.

Rüyada akvaryumda balık yavrusu görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yavru balık tutmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryumda yavru balık görmek malında azalmaya, mal ve para sahibi olacağına, hep dinç ve genç kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments