Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziynet almak

Rüyada ziynet almak

Rüyada ziynet almak saygınlık elde edeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ziynet almak gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada ziynet eşyasının çalındığını görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, umutlarını yitireceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada altın ziynet eşyası görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yeni çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada ziynet bulmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ziynet eşyası bulmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada ziynet eşyası satmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada altın ziynet eşyası bulmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, gözyaşı döküleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine yorulur.

Rüyada ziynet eşyası toplamak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ziynet eşyası kaybetmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments