Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlar öldürmek

Rüyada yılanlar öldürmek

Rüyada yılanlar öldürmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Rüyada yılanlar öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada çift başlı yılan öldürmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı yılan öldürmek başka işler deneyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Rüyada yılanın birini öldürdüğünü görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan öldürülmesini görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yılan öldürmek ruhuna hayrat yapılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada evde yılan öldürmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına alamet eder.

Rüyada uzun yılan öldürmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Rüyada yılanı öldürüp gömmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments