Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı pişirmek

Rüyada yılanı pişirmek

Rüyada yılanı pişirmek işlerin büyük kazanç getireceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı pişirmek gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yılan pişirmek esenliğe kavuşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan pişirmek yemek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan eti pişirmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Rüyada yılan pişirdiğini görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı kesip pişirmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı pişirip yemek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada pişirilmiş yılan görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, para ve zaman ayıracağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan pişirip yemek zorlukları aşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments