Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan köpek görmek

Rüyada yılan köpek görmek

Rüyada yılan köpek görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, güzel günlere kavuşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına tabir olunur.

Rüyada yılan köpek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Rüyada köpekle yılan görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin ağzında yılan görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada kedi köpek yılan görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ve köpek görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada köpek ve yılan görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada köpeğin yılan yediğini görmek hayırlı haberler alacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet eder.

Rüyada köpek yılan görmek kendi işinin başına geçeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan kafalı köpek görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments