Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmak banyo yapmak

Rüyada yıkanmak banyo yapmak

Rüyada yıkanmak banyo yapmak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, canlanacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkanmak banyo yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada evin ortasında banyo yapmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada herkesin içinde banyo yapmak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamur banyosu yapmak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kafasının rahat olacağına alamet eder.

Rüyada erkeklerle banyo yapmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada banyo yapmak istemek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşı cinsle banyo yapmak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suyla banyo yapmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, işinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpüklü banyo yapmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, çekilen acıların unutulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments