Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeli ev görmek

Rüyada bahçeli ev görmek

Rüyada bahçeli ev görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, yapacağı planların altüst olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işaret eder.

Rüyada bahçeli ev gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Rüyada müstakil bahçeli ev görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeli havuzlu ev görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bahçeli ev görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bahçeli eve girmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeli ev satın almak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeli evler görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bahçeli eve taşınmak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede ev görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, geçim derdinin son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments