Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde para görmek

Rüyada yerde para görmek

Rüyada yerde para görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, ismini herkese duyuracağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına inanılır.

Rüyada yerde para gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Rüyada yerden kağıt para topladığını görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hayır işleri yapacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada para yerde bulmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para yerden toplamak ona kol kanat gereceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, başarının garantileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden bozuk para topladığını görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her yerde para görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yerden para topladığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalettir.

Rüyada yerden bozuk para toplamak kırgınların barışacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde bozuk para bulmak adının her yerde geçeceğine, sorunların artacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments