Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek ve tatlı yemek

Rüyada yemek ve tatlı yemek

Rüyada yemek ve tatlı yemek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yemek ve tatlı yemek gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada tulumba tatlısı yemek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı yoğurt yemek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tatlı çalıp yemek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada ekmek arası tatlı yemek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla tatlı yemek herkesin şaşırtılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada tatlı sarımsak yemek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, iyilik bulacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinden tatlı yemek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kakaolu tatlı yemek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments