Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru balık görmek

Rüyada yavru balık görmek

Rüyada yavru balık görmek sıkıntıların son bulacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru balık gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada balığı yavrularken görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada balığın yavrusunu görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine delalet eder.

Rüyada yavru yunus balığı görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru köpek balığı yakalamak harama göz dikmeyeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada yavru balık tutmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru fok balığı görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada akvaryumda balık yavrusu görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavrulayan balık görmek eğleneceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments