Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakda uyumak

Rüyada yatakda uyumak

Rüyada yatakda uyumak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, her şeyin ters gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakda uyumak gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta uyumak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına inanılır.

Rüyada aynı yatakta uyumak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle aynı yatakta uyumak evlilik yolunda engeller çıkacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle aynı yatakta uyumak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada birinin yatakta uyuduğunu görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta erkekle uyumak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada başkasının yatağında uyumak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yatakta uyumak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments