Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valiz vermek

Rüyada valiz vermek

Rüyada valiz vermek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada valiz vermek gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Rüyada başkasının valizini görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kazancının da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada valizini çaldırmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına inanılır.

Rüyada bir valiz dolusu para görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulur.

Rüyada boş valiz görmek üzgün olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada valizini unutmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada valiz unutmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada valize çamaşır koymak zorlukları atlatacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine işarettir.

Rüyada valizini topladığını görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments